Offshore View Goeree

Onze kernwaarden


VENKO is een bedrijf met echte doorzetters die er alles aan doen om hun werk met succes af te ronden. Toewijding, integriteit en klantgerichtheid zijn dan ook kernwaarden in onze organisatie. Het is deze combinatie die vakwerk levert, uitdagingen met enthousiasme omarmt en altijd streeft naar ‘nog beter’. Met passie voor ons vak zijn we trots op ons team en de presentaties die we gezamenlijk leveren. 

 

Ons betrokken team van professionals begeleiden uw project van A tot Z met het juist advies, de juiste materialen en de juiste inzet. Zonder verrassingen gaan we iedere uitdaging aan voor het behoud van het gebouwde. We geven ieder project een mooi en duurzaam resultaat! 

 

Toewijding: wij gaan ervoor

We pakken projecten met zijn allen aan. De juiste mensen uit ons team zetten hun expertise en vakkennis in voor uw specifieke project. Ons personeel is een verlengstuk van ons bedrijf en daarom zorgen we goed voor hen. Op die manier kunnen zij ook iedere dag met dezelfde motivatie een nieuwe prestatie leveren.

 

Integriteit: wij doen wat we zeggen

Wij vinden het belangrijk dat onze klanten en onze medewerkers tevreden zijn. We werken in onze organisatie bewust met korte lijnen en heldere principes. Afspraken die we maken, komen we na. We houden ons aan de geldende wet- en regelgeving en aan de eisen van onze klanten. Zo weet iedereen precies wat ze van ons kunnen verwachten.

 

Klantgerichtheid: u bent belangrijk

Bij ieder project houden we ons voor ogen dat we werken voor u en uw specifieke project. We willen onze klanten naar tevredenheid bedienen. Om dit te waarborgen zijn we continue bezig om het vakmanschap en kennisniveau van onze medewerkers te verhogen. Wij bewaken onze eenduidige werkwijze en gestroomlijnde productieproces. Zo blijven we onszelf en kunnen we nieuwe kennis, vaardigheden en inzichten inzetten ten behoeve van uw project.

 

Continuïteit: wij blijven doorontwikkelen

We zorgen ervoor dat we ons altijd blijven ontwikkelen, verbeteren en interessant blijven voor onze opdrachtgevers. Dat hebben wij nodig om onze levensvatbaarheid te waarborgen en om de inzet van ons personeel te belonen.

 

Succes: wij willen trots zijn

Wij zien elke klus als een uitdaging die wij met succes willen afronden. Dat hebben wij nodig om onze continuïteit te kunnen waarborgen en zorgt ervoor dat wij trots kunnen zijn op wat wij gedaan hebben.