Venko Haringvlietschuiven

Infra - Conservering Infrastructuur projecten


De sector Infra richt zich op kleine en grote projecten die zich in de breedste zin van het woord in de infrastructuur bevinden. Hierbij moet gedacht worden aan bruggen, sluizen, overweginstallaties, perronkappen, lichtmasten en bewegwijzeringspalen maar ook voor specifieke werkzaamheden zoals bijvoorbeeld het stralen en conserveren van voegovergangen van bruggen.

De projecten worden veelal gekenmerkt door hoge eisen ten aanzien van veiligheid, bereikbaarheid en afscherming, beperking van hinder voor de omgeving en vragen vaak een creatieve en innovatieve benadering. Venko heeft dan ook eigen ontworpen constructies die wij tijdens projecten kunnen inzetten. Een aantal voorbeelden hiervan zijn:

  • “Habitats” voor het conserveren van buispalen van 0,2m t/m 1,22m dikte tot wel 2m onder de watergrens (download de flyer).
  • Mobiele damwand behandelconstructie om damwanden makkelijk te bereiken (download de flyer).
  • Eigen ontworpen hefplatform om verdere moeilijk bereikbare plaatsen boven het water niveau goed te bereiken (zie bovenstaande foto).

Benieuwd naar onze innovaties en benaderingen? Neem contact op met onze specialisten die u meer kunnen vertellen.

Venko Outdoor heeft een ruime ervaring in het uitvoeren van infraprojecten, zowel als aannemer voor het kleine schilderwerk als in de positie van hoofdaannemer die (grootschalige) multidisciplinaire projecten voorbereidt en uitvoert. Hiervoor heeft Venko deskundigen in dienst op het gebied van Systems Engineering, UAV-GC en Systeemgerichte Contract Beheersing. Venko Outdoor is bijzonder flexibel met eigen gecertificeerde mensen die in weekenden en nachten kunnen werken. Hierdoor en kan Venko haar projectorganisatie afstemmen op de grootte van het projecten of u als klant zelfs volledig ontzorgen. Vraag naar de mogelijkheden!