Man op tankdak

Industrie - Industrieel schilderwerk


De sector Industrie voert zijn werkzaamheden uit voor opdrachtgevers in onder andere de (petro-) chemische industrie, gasindustrie, tankenbouw, tankstations en zuivelindustrie. De industrieel schilders werken hier vaak in een omgeving waar de productie van de opdrachtgever doorgaat, of waar juist in een productiestop in zeer korte tijd de werkzaamheden gedaan moeten worden.

Venko is een ervaren specialist in het werken in een operationele omgeving, waarbij veiligheid de hoogste prioriteit krijgt. Er worden duidelijke principes en strikte regels gesteld. We kijken er dan ook intensief op toe dat alles wat overeengekomen is, wordt nageleefd. Naast de uitvoering van schilderwerken kunnen wij een groter pakket aan diensten aanbieden. 

Venko is een ervaren multidisciplinair aannemer en kan binnen de projecten ook de coördinatie en uitvoering van onder andere steigerbouw, isolatie en constructieve werkzaamheden verzorgen.

Specialisaties

Voor het reinigen in industriële omgevingen is Venko bij de Stichting Industriele Reiniging aangesloten. Deze stichting waarborgt de uniformiteit van regelgeving in de industrie met betrekking tot het uitvoeren van  hogedruk reinigingswerkzaamheden.

Tevens is de afdeling Industrie gespecialiseerd in bescherming van ondergrondse toepassingen, waarbij gebruik wordt gemaakt van middelen zoals Stopaq. Hiervoor is een groot aantal mensen speciaal opgeleid. Daarnaast worden door onze specialisten op locatie brandwerende coatings en isolerende coatings aangebracht op constructies.