Energie schilders

Energie - Schilderwerk in hoogspanning


Onze vakmensen uit de sector Energie zijn grotendeels te vinden in hoogspanningsmasten en op onderstations, zowel in Nederland als België. Vanuit ons specialisme op het gebied van “werken op hoogte” zijn we daarnaast actief in projecten aan objecten die op grote hoogte geconserveerd moeten worden of waarbij door de constructie geklommen moet worden omdat toepassing van steigers of hoogwerkers niet mogelijk is.

 

Risico’s beperken tot minimum

We nemen uw project serieus, evenals de veiligheid van onze medewerkers. Wij zorgen er te allen tijde voor dat de risico’s tot een minimum worden beperkt tijdens het conserveren op hoogte. Hun speciale pakket aan persoonlijke beschermingsmiddelen bestaat uit een veiligheidsharnas, een dubbele klaphaak, veiligheidslijnen en de gebruikelijke persoonlijke beschermingsmiddelen zoals schoenen en helm.

Medische keuring & training

Naast de materiële zaken om het uitvoeren van de werkzaamheden veiliger te maken, geven we ook veel aandacht aan training.

Onze medewerkers ondergaan een medische keuring en een aanvullende opleiding "Veilig werken aan of in de nabijheid van hoogspanningsmasten". De opleiding wordt gegeven in onze eigen trainingsruimte en met de hoogspanningsoefenmast. Veiligheid voorop!

 

We laten u graag zien wat onze mastenexperts voor uw project kunnen betekenen. Neem contact met ons op!