Venko Offshore Platform

Wat wij doen


Het resultaat van uw offshore-opdracht staat of valt bij een gedegen voorbereiding. Alles wordt tot in detail samengesteld en gecontroleerd. Wanneer het gaat om een multidisciplinair project zijn we niet alleen verantwoordelijk voor de uitvoering van metaalconservering, maar nemen we alle zaken mee die nodig zijn om uw installatie in goede staat te brengen en de levensduur te verlengen. Wij voeren zowel grootschalige campagnes met een accomodatieplatform als regulier onderhoud op locaties uit.

Onze specialisten zijn altijd bereid om u nadere toelichting te geven over onze mogelijkheden. Neemt u gerust contact met ons op.

(VENKO FM Barge in ontwikkeling)

U krijgt altijd de meest efficiënte en effectieve oplossing. Afhankelijk van de omstandigheden en het materiaal selecteren we de meest geschikte reinigings- en voorbehandelingstechnieken. Voor de optimale bescherming stellen we de meest geschikte coating voor.

Onze specialisten kennen het vak van veilig werken en veilige bereikbaarheid. Dankzij slimme oplossingen bent u ervan verzekerd dat we iedere offshore-locatie met de veiligste methode bereiken. Wij maken gebruik van steigerbouw voor offshore-locaties, maar ook van rope access. Venko is gecertificeerd volgens de IRATA richtlijnen en een full member van IRATA, de wereldwijde en toonaangevende organisatie voor rope access. 

Wanneer u onze offshore-divisie inschakelt, mag u rekenen op een poule van vakmensen. Inzetbaar op diverse offshore-locaties, van productieplatforms en meetstations tot offshore-windinstallaties. Onze collega’s zijn dankzij uitgebreide opleidingen en trainingen IRATA gecertificeerd voor rope access en voor het werken op gas- of chemische locaties.