Venko Offshore Limited is één van de winnaars van de RoSPA Awards 2016

Venko Offshore Limited is één van de winnaars van de RoSPA Awards 2016


Venko Offshore Limited heeft succes geboekt in het 60e jaar van de RoSPA Occupational Health and Safety Awards 2016.

Het bedrijf, gevestigd in Great Yarmouth (GB), behaalde de Gold-award in deze prestigieuze jaarlijkse wedstrijd, georganiseerd door de Royal Society for the Prevention of Accidents (RoSPA).

Al 60 jaar besteedt de RoSPA met deze wedstrijd aandacht aan uitmuntende prestaties en resultaten van bedrijven en organisaties op het gebied van ongeval- en ziektepreventie.

De wedstrijd staat open voor bedrijven en organisaties, groot en klein, uit elke sector, gevestigd in Groot Brittannië en daarbuiten. De jury beoordeelt de deelnemers op het totale arbo-programma, waarbij men kijkt naar aspecten als leiderschap en betrokkenheid van medewerkers.

Julia Small, manager Awards and Events bij RoSPA, zegt: “Het winnen van een award tijdens een belangrijk evenement als de RoSPA Awards is een geweldige opsteker voor onze winnaars. De prijs is een erkenning van hun inzet voor gezondheid en veiligheid, en legt de lat voor andere organisaties nog hoger. Wij willen ze van harte feliciteren.”

“Dit jaar was het extra speciaal voor de winnaars van onze awards, omdat de RoSPA Awards haar diamanten jubileum vierde, een prachtige weerspiegeling van het werk van al die duizenden bedrijven en organisaties die zich inzetten voor de voortdurende verbetering van ongeval en ziektepreventie."

Fraser Coull, UK Director van Venko Offshore Limited zei: "We zijn erg trots op deze prestigieuze award van RoSPA en bedanken hen voor de erkenning van onze uitstekende veiligheidsprestaties. Het bevestigt voor ons dat het gehele Venko Offshore-team in Groot Brittannië enorm hard heeft gewerkt om ervoor te zorgen dat wij een veilige werkomgeving creëren, zowel op kantoor als in het veld. We zijn ook erg blij dat wij deze prijs hebben gewonnen op het moment dat de hele Venko Group al 12 maanden zonder één noemenswaardig incident heeft gewerkt. We zijn ons ervan bewust dat we ons moeten blijven inspannen, maar zullen zeker ook genieten van onze geweldige prestaties in Groot Brittannië en daarbuiten. Ik zal de felicitaties overbrengen op de rest van Team Venko!”



Naar overzicht