Venko bezorgd kinderen een dagje uit

Venko bezorgd kinderen een dagje uit


Afgelopen zaterdag 30 september 2017 heeft Venko de kinderen van Stichting PlekZat via Stichting Oxalis Deppei 4 Kids een leuk dagje uit verzorgt naar het pretpark Walibi Holland. Alle kinderen inclusief begeleiding konden gezamenlijk richting het pretpark in een touringcar, die Venko had geregeld, zodat iedereen bij elkaar kon zitten tijdens de reis.

‘’Eindelijk was het dan zover. De weersvoorspellingen waren helaas minder positief als gehoopt. Ondanks dit fenomeen heerste er wel een vrolijke en gezellige sfeer, wetende dat het een leuke dag ging worden. Wanneer iedereen zijn of haar plekje had gevonden in de bus die was toegewezen is iedereen klaar om de reis te beginnen richting het pretpark.

In groepjes werd er door het park heen geslenterd om zoveel mogelijk attracties in zo weinig mogelijk tijd te benutten. De ene achtbaan ging nog harder dan de andere en met de regen die zo af en toe behoorlijk hard aankwam kreeg iedereen een gratis gezichtsbehandeling erbij. Omdat iedereen kleddernat was geregend maakte dat de waterattracties alleen maar leuker. Aan het einde van de middag waren de meesten toch wel verkleumd. Een heerlijke zak patat inclusief snacks maakte hierbij een hoop goed. Op de reis terug stond de kachel aan in de bus waardoor iedereen kon bijkomen en opwarmen. Al met al wat het ontzettend gezellig en iedereen heeft ontzettend genoten, absoluut voor herhaling vatbaar.

Wij willen iedereen ontzettend bedanken die dit mogelijk gemaakt heeft, het was een super dag.’’

Stichting Oxalis Deppei 4 Kids is opgericht om kinderen weer een lach op het gezicht te geven. Kinderen die beschadigd zijn door een ziekte, misbruikt of mishandeld of hulp nodig hebben wordt hulp geboden zodat de kinderen en omgeving van de kinderen er niet alleen voor staan. Voor meer informatie kunt u terecht op www.oxalisdeppei4kids.nl 

Venko heeft Stichting Oxalis Deppei 4 Kids benaderd voor de vrijkaarten. Stichting Oxalis Deppei 4 Kids heeft in haar netwerk gekeken naar een geschikte bestemming voor de kaarten. 

 


Naar overzicht