Sterke groei in de Offshore Wind houdt aan voor Venko Offshore

Sterke groei in de Offshore Wind houdt aan voor Venko Offshore


Na een concurrerende aanbestedingsprocedure heeft Venko Offshore een contract in de wacht gesleept voor het leveren van onderhouds- en integriteitsdiensten ten behoeve van een offshore-windmolenpark aan een gerenormeerde klant. 

Het contract, dat in het Verenigd Koninkrijk is afgesloten, omvat uitgebreid onderzoek naar de staat van verouderende offshore assets, technische en logistieke ondersteuning, materiaalleveringen en het repareren van de coating van stootblokken en veilig te betreden zones. Door dit contract zal Venko verder uitgroeien als een van de toonaangevende internationale aanbieders van onderhouds- en integriteitsdiensten in de sector voor hernieuwbare energiebronnen.

Fraser Coull, directeur van Venko Offshore in het Verenigd Koninkrijk, zegt daarover: "Venko is nu de voorkeurspartner van tal van locaties in het Verenigd Koninkrijk, Nederland en Duitsland. Wij zijn enorm blij met onze meest recente overwinning, die voortbouwt op onze uitstekende prestaties als het gaat om het leveren van veilige en efficiënte kwaliteitsservice aan klanten die zich bezighouden met hernieuwbare offshore-energiebronnen."  "We hebben tal van rectificatieprogramma's uitgevoerd voor verouderde substations en windturbinegeneratoren die het einde van hun bestaande garantieperiode hebben bereikt. Onze brede dienstverlening waarborgt de integriteit en het prestatievermogen van de assets van onze klanten, biedt bescherming en optimaliseert tevens de operationele levenscyclus en ondersteunt de naleving van de regelgeving."Naar overzicht