KAM-dagen op projectlocatie Walibi Holland!

KAM-dagen op projectlocatie Walibi Holland!


Bij Venko staat veiligheid voorop. Hiervoor organiseert Venko onder andere jaarlijkse KAM-dagen (kwaliteit, arbo, milieu). Dit jaar zijn de Venko medewerkers bij Walibi Holland uitgenodigd om deze leuke en informatieve dag bij te wonen waar het hoofdthema veiligheid is.

Tijdens de winterperiode heeft Venko voor Walibi Holland 3 achtbanen van een nieuwe verflaag voorzien en was daarmee een unieke locatie voor onze KAM-dagen.  Venko heeft voor het schilderproject meerdere pragmatische oplossingen zoals tentconstructies, rope access en hoogwerkers ingezet om de achtbanen schoon te maken en van nieuwe verf voorzien.  Één van de achtbanen was Goliath. Goliath bestaat dit jaar 15 jaar en ter ere hiervan heeft Walibi Holland er voor gekozen om de Goliath een blauwe kleur te geven.

Om de loopvlakken op de rails te beschermen heeft Venko voor het project de Rail Snail ontwikkeld. Deze van afstand bedienbare robot kruipt over de rails heen en laat een afgeplakte baan achter om te voorkomen dat hier verf op komt. Deze innovatie beperkt het aantal manuren die benodigd zijn voor de voorbereiding van schilderwerken.

De unieke projectlocatie bood de mogelijkheid om in het Walibi Holland Bizniz center de KAM-dagen te organiseren. In samenwerking met Walibi Holland heeft Venko een programma opgesteld waarin ook Walibi Holland medewerkers hun ervaringen omtrent veiligheid konden delen. Veiligheidsbewustzijn overstijgt branches en werkzaamheden waardoor Venko en Walibi Holland hier gezamenlijk in konden leren.

Door deze samenwerking, de top catering en prachtige locatie zijn het zeer geslaagde dagen geworden. Venko kan Walibi Holland dan ook zeker aan een ieder aanbevelen!Naar overzicht