Contractverlengingen NAM/ONEgas: Barge Campaign, Clipper en Maintenance NL

Contractverlengingen NAM/ONEgas: Barge Campaign, Clipper en Maintenance NL


De directie van Venko is verheugd te melden dat de lopende contracten van ONEgas t.b.v. de Barge Campaign, Clipper en het Maintenance NL (Inclusief de Kroonborg) zijn verlengt met 5 jaar waardoor Venko de uitvoerende partij blijft van alle schilder-, isolatie- en steigerbouwactiviteiten.

De contractverlenging tot en met 2022 is Venko gegund vanwege haar prestaties op het gebied van veiligheid, kwaliteit en efficiency. En door te kiezen voor een lange termijn zijn wij in staat om een aanzienlijke kostenreductie door te voeren voor onze klant.

Uiteraard bedanken wij alle betrokken die hier erg hard aan gewerkt en bijgedragen hebben in de succesvolle uitvoering van deze projecten tot op heden.

Dit is immers de basis waarop ONEgas heeft besloten om het vertrouwen voor een lange termijn uit te spreken middels deze verlengingen.

ONEgas is een business unit van Shell die verantwoordelijk is voor de UK en NL platformen in de zuidelijke Noordzee. Venko werkt al ruim 30 jaar voor Shell.”

Recent gepubliceerd krantenartikel in het Dagblad van het Noorden over de langdurige samenwerking tussen NAM/ONEgas en Venko (klik hier om naar het artikel te gaan) :

 

 Naar overzicht